1991 Heiloo. Winnaars Libris-prijsvraag bij Boekhandel Deutekom onthaald

Het was feest bij Boekhandel Deutekom in Heiloo. De elf prijswinnaars kregen uit handen van mevrouw A. Deutekom hun prijzen uitgereikt. Een boekenpakket t.w.v. 100 gulden en één hoofdprijs van 250 gulden.19191 Deutekom

De prijswinnaars waren: T. ten Cate-Heukers, G. de Haan-Zentveld, R. Terol, W. Kager, IJ.M. van Westerhoven, J. Wijnbeek, I.L. Grooten, H.J.A.Meijer, H. Put-de Boer, A. Vet-Jaspers, D. Werdmuller en A.M. Voigt-Zimmerman.

Libris is een organisatie van zo’n honderd zelfstandige boekverkopers, die tien jaar geleden hun krachten hebben gebundeld om de lezers nog beter van dienst te kunnen zijn. Mevrouw A. Deutekom is één van de medeoprichters van Libris. Extra leuk dus dat in haar zaak maar liefst elf prijzen vielen.