1994 Heiloo. Nieuwjaarswensen voor en door Ben Sierhuis

1994 ben sierhuis 3.jpg pro
vlnr. Erik van der Hoff (Roberto Jacketti & The Scooters), Silvia Sierhuis en de mannen van de Hill-Billy Boogiemen.

Veel artiesten en anderen uit de showbizz wisten de weg naar en Heiloo en in het bijzonder de weg naar de nieuwjaarsreceptie van Ben Sierhuis te vinden. Het restaurant van Camping Klein Varnebroek was dé plek om de familie Sierhuis en elkaar de hand te schudden. Ben Sierhuis Entertainment BV is inmiddels een begrip als het gaat om het organiseren van feesten en het boeken van artiesten.

1994 ben sierhuis 1 pro

 

 

 

 

 

Ben Sierhuis, bureau voor evenementenorganisatie en boekingen van muzikanten en artiesten, had voor het derde jaar op rij de nieuwjaarsreceptie weer prima geregeld. Maar dat mag je van een entertainmentbureau natuurlijk ook wel verwachten.