2015 Heiloo. Zomerstorm raast over Heiloo

De zomerstorm van zaterdagmiddag 25 juli heeft in Heiloo een flinke hoeveelheid ontwortelde bomen en afgewaaide takken opgeleverd. Ook raakten enkele huizen beschadigd door omgewaaide bomen. Vooral de groenbuffer aan de westkant van Heiloo, de Noorderneg, moest het ontgelden. Daar ontstond eenĀ enormeĀ ravage door afgeknapte takken en ontwortelde bomen. De hoogste bomen met het grootste bladerdak moesten het vooral ontgelden. Zo’n 50-tal bomen werden hier ontworteld of beschadigd waardoor wandel-en fietspaden onbegaanbaar werden. De gemeente Heiloo heeft de komende weken de handen vol aan de opruimwerkzaamheden.

DSC04299 pro
Kerkelaan
DSC04309 pro
Noorderneg
DSC04331 pro
Noorderneg
DSC04324 pro
Noorderneg
DSC04317 pro
Noorderneg. Favoriete boom geveld……
DSC04334 pro
Noorderneg
DSC04310 pro
Noorderneg – De Omloop