1973 Heiloo. Happening “Heiloo is mooi, houen zo” in Open Huis

Ondanks het barre weer op zaterdag 2 juni 1973 gaven honderden Heilooërs gehoor aan de oproep van burgemeester Hoekstra om het “Milieu-feest” van Heiloo te komen vieren. Met een show op het parkeerterrein tussen Open Huis en het Asta-theater  gaf het Trompetterkorps Heiloo de aftrap. Vervolgens werd de happening binnenshuis voortgezet in de zalen van Het Open Huis en het Asta-Theater.

1973 Houdt Heiloo Mooi 3 pro

Er werden poppenkastvoorstellingen gegeven, de 6e klassers van de Nic. Beetsschool brachten een complete commissievergadering op de planken en Lex Brouwer en Agnes Gelderblom vertoonden hun zelfgemaakte films in het Asta-theater.

1973 Houdt Heiloo Mooi 4 pro

De 6e-klassers van de Nic. Beetsschool brachten een commissievergadering op de planken waarbij zaken betreffende het milieu aan de kaak werden gesteld.

De prijs voor de mooiste zelfgemaakte sticker (er waren er ruim 400 ingeleverd) ging, in de categorie 1 tm 7 jaar, naar Andrea de Reus. Ze gaat met het hele gezin naar Artis. In de categorie 8 tm 12 jaar won Jack Zoon een trip naar keuze naar het Evoluon of de Flevohof en mevr. de Git won in de categorie 13 jaar en ouder een 8 daagse Kris-Kras reis  door Nederland.

1973 Houdt Heiloo Mooi 2 pro

Burgemeester Hoekstra maakt de prijswinnaars van de Stickerwedstrijd bekend.

1973 Houdt Heiloo Mooi 1 pro

1973 Houdt Heiloo Mooi 8 pro

Een aantal leerlingen van de St. Jan Mavo kregen als dank elk een prullenbak omdat ze een exclusieve vuilnisbak hadden ontworpen.

1973 Houdt Heiloo Mooi 7 pro

Gespannen gezichten bij de poppenkast.

1973 Houdt Heiloo Mooi 12 pro

Bij de Welfarestand van het Rode Kruis waren prachtige hand- en haarwerken te bewonderen.

Met een daverend optreden van “Knockin’ Allard and his Brillcreamfighters” werd het Milieu-feest op waardige wijze afgesloten waarna de dames Melgers, Glas en Jansen samen met de beheerders van Het Open Huis, de heer en mevrouw Jacobs, op deskundige wijze de rommel opruimden. Waarvoor dank.

Commentaren zijn gesloten.