1984 Heiloo. Supermarkt B&W nieuw en groter

B&W Supermarkten B.V. heeft vandaag om 9.00 uur een splinternieuw filiaal aan de Kennemerstraatweg geopend. Slechts twee deuren van het vertrouwde filiaal vandaan. B&W in het nieuw betekent ruim 800 m2 winkelplezier tegen de laagste prijzen. Ruim en fris, midden in het hart van Heiloo. Het assortiment liegt er niet om. Naast een zéér uitgebreid levensmiddelen-assortiment heeft B&W veel aandacht besteed aan de versgroepen. Dagelijks “dauwverse” groente en fruit, het beste en meest verse vlees, brood uit eigen bakkerij en kaas uit binnen- en buitenland.

1984 b en w 2 pro

Kom snel kennismaken met de nieuwe supermarkt. Tot en met zaterdag 14 april is het feest met nog lager-dan-laag-prijzen en zelfs gratis aanbiedingen!

Commentaren zijn gesloten.