2015 Heiloo. Zomerstorm raast over Heiloo

De zomerstorm van zaterdagmiddag 25 juli heeft in Heiloo een flinke hoeveelheid ontwortelde bomen en afgewaaide takken opgeleverd. Ook raakten enkele huizen beschadigd door omgewaaide bomen. Vooral de groenbuffer aan de westkant van Heiloo, de Noorderneg, moest het ontgelden. Daar ontstond eenĀ enormeĀ ravage door afgeknapte takken en ontwortelde bomen. De hoogste bomen met het grootste bladerdak moesten het vooral ontgelden. Zo’n 50-tal bomen werden hier ontworteld of beschadigd waardoor wandel-en fietspaden onbegaanbaar werden. De gemeente Heiloo heeft de komende weken de handen vol aan de opruimwerkzaamheden.

DSC04299 pro

Kerkelaan

DSC04309 pro

Noorderneg

DSC04331 pro

Noorderneg

DSC04324 pro

Noorderneg

DSC04317 pro

Noorderneg. Favoriete boom geveld……

DSC04334 pro

Noorderneg

DSC04310 pro

Noorderneg – De Omloop

Commentaren zijn gesloten.